Browsing: Cisco

Pass Cisco 642-996 Certification Exam With Best 642-996 Study Materials

Vendor: Cisco
Exam Code: 642-996
Exam Name: Designing Cisco Data Center Unified Fabric
Version: Demo

642-996

QUESTION: 1
What is one example of typical business 642-996 requirements that are driving the design of installed base data centers?
A. IT reorganization
B. virtualization
C. greater collaboration
D. physical space
Answer: C

QUESTION: 2
What documents are not 642-996 typically an output that is deliverable from the design phase?
A. high-level design
B. site requirements specification
C. troubleshooting procedures
D. migration plan
Answer: C

QUESTION: 3
What is the most common 642-996 design requirement when creating a data center solution?
A. high availability with disaster recovery
B. multicore CPU servers
C. traffic inspection for inbound traffic
D. virtualization of network resources
Answer: A

QUESTION: 4
What is a typical output of the design planning phase that 642-996 vce characterizes an existing data center?
A. a high-level conceptual architecture proposal
B. a gap analysis
C. a verification plan
D. reactive fault detection and correction
Answer: B

QUESTION: 5
Which two characteristics are associated with the core layer of a Data Center Unified Fabric network? (Choose two.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. Layer 2 default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing
Answer: A, D

QUESTION: 6
Which three characteristics are associated with the aggregation layer of a Data Center Unified 642-996 Fabric network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: B, E, G

QUESTION: 7
Which three characteristics are associated with the access layer of a Data Center Unified Fabric 642-996 dumps network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS – classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: C, F, H

QUESTION: 8
Which protocols are Cisco recommended for 642-996 connecting the main data center to a remote data center?
A. LISP
B. OTV
C. FabricPath
D. vPC
Answer: B

QUESTION: 9
When migrating an existing data center network to a unified fabric network, which transitions should you expect to 642-996 see?
A. IOS to Nexus networking equipment
B. physical to virtual machines
C. Fibre Chanel to FCoE
D. iSCSI to NAS
Answer: C

QUESTION: 10
Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the 642-996 pdf data center design? (Choose three.)
A. FCoE
B. vPC
C. vDC
D. FabricPath
E. 802.1ad
F. STP
Answer: A, B, D

QUESTION: 11
In a medium size Data Center, which 642-996 three routing protocols would you use?
(Choose Three.)
A. EIGRP
B. ISIS
C. OSPF
D. RIPv2
E. HSRP
Answer: A, B, C

QUESTION: 12
Layer 2 forwarding of multicast traffic with vPC is based on which modified protocol?
A. CGMP
B. PIM SS
C. Auto-RP
D. IGMP snooping
E. Destination-based trees
Answer: D

QUESTION: 13
Given the requirements, which Cisco 642-996 Nexus product is Cisco recommended? A rich feature set that makes it well suited to top-of-rack, middle-of-row, or end- of-row access- layer applications. Data center racks with standards-based 1 and 10 Gigabit Ethernet and FCoE features, and virtual machine awareness features that allow IT departments to consolidate networks. A combination of high port density, lossless Ethernet, wire-speed performance, and extremely low latency that 642-996 exam  makes the switch family well suited to meet the growing demand for 10 Gigabit Ethernet.
A. 1000v
B. 1010
C. 2000
D. 3000
E. 4000
F. 5500
Answer: F

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/specialist-dcufd.html

Read more: http://www.passitdump.com/642-996.html

Related: http://www.roboleague.bg?page=cisco-300-209-certification-exam/

{ Comments are closed }

Prepare For Your Cisco 300-209 Certification Exam Quickly And Easily

The AIRAID Cold Air Dam 300-209 Air Intake is engineered to give your engine larger amounts of cooler air to produce more horsepower and torque. The intake system retains the original location of the air filter but delivers a big boost with the addition of a huge open-element air inlet protected by Cold Air Dam panels that help to provide a steady, free-flowing supply of cooler outside air into your engine.

The panels mount in the factory air box location and utilize any factory cold air inlet ducts that are present, while adding additional cold 300-209 vce air passages to the filter. The panels also keep the filter isolated from the hot engine compartment air by sealing to the underside of the hood via blade-style weather stripping.

300-209

QUESTION 1
When Cisco ASA applies 300-209 VPN permissions, what is the first set of attributes that it applies?
A. dynamic access policy attributes
B. group policy attributes
C. connection profile attributes
D. user attributes
Correct Answer: A

QUESTION 2
What are two variables for 300-209 pdf configuring clientless SSL VPN single sign-on? (Choose two.)
A. CSCO_WEBVPN_OTP_PASSWORD
B. CSCO_WEBVPN_INTERNAL_PASSWORD
C. CSCO_WEBVPN_USERNAME
D. CSCO_WEBVPN_RADIUS_USER
Correct Answer: BC

QUESTION 23
To change the title panel on the logon page of the Cisco 300-209 IOS WebVPN portal, which file must you configure?
A. Cisco IOS WebVPN customization template
B. Cisco IOS WebVPN customization general
C. web-access-hlp.inc
D. app-access-hlp.inc
Correct Answer: A

QUESTION 24
Which three plugins are available for clientless SSL VPN? (Choose three.)
A. CIFS
B. RDP2
C. SSH
D. VNC
E. SQLNET
F. ICMP
Correct Answer: BCD

QUESTION 25
Which command simplifies the task of converting an SSL VPN to an IKEv2 VPN on a Cisco 300-209 dumps ASA appliance that has an invalid IKEv2 configuration?
A. migrate remote-access ssl overwrite
B. migrate remote-access ikev2
C. migrate l2l
D. migrate remote-access ssl
Correct Answer: A

Below is a reference for this question:
http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/asa-5500-x-series-next-generation- firewalls/113597-ptn-113597.html
If your IKEv1, or even SSL, configuration already exists, the ASA makes the migration process simple. On the command line, enter the migrate command:
Migrate {l2l | remote-access {ikev2 | ssl} | overwrite} Things of note:
Keyword definitions:
l2l – This converts current IKEv1 l2l tunnels to IKEv2.
Remote access – This converts the 300-209 remote access configuration. You can convert either the IKEv1 or the SSL tunnel groups to IKEv2.
Overwrite – If you have a IKEv2 configuration that you wish to overwrite, then this keyword converts the current IKEv1 Configuration and removes the superfluous
IKEv2 configuration.

QUESTION 26
Which statement describes a prerequisite for 300-209 single-sign-on Netegrity Cookie Support in an IOC SSL VPN?
A. The Cisco AnyConnect Secure Mobility Client must be installed in flash.
B. A SiteMinder plug-in must be installed on the Cisco SSL VPN gateway.
C. A Cisco plug-in must be installed on a SiteMinder server.
D. The Cisco Secure Desktop software package must be installed in flash.
Correct Answer: C

This CAD system utilizes a replacement low-restriction intake tube. The 360-degree conical premium air filter is washable and reusable, less restrictive than traditional paper, and assures superior filtration. The 300-209 Cold Air Dam Air Intake is easy to install with common hand tools. Some 300-209 exam air intakes are not legal for sale or use in California and other states adopting California emission standards, while others are 50 state legal. View the product’s vehicle applications to determine the legal status for each vehicle.

Read more: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/specialist-simos.html

Reference: http://www.passitdump.com/300-209.html

Related: http://www.roboleague.bg?page=new-cisco-700-505-dumps/

{ Comments are closed }

New Release Cisco 700-505 Dumps And Hottest 700-505 Exam Study Materials

Best Cisco 700-505 study materials certification training exam for Cisco 700-505 are written to the highest standards of technical accuracy, using only certified subject matter experts and published authors for development.

It exam 700-505 SMB Specialization for Account Managers certification training exam material including the examination question and the 700-505 pdf answer, complete by our senior IT lecturers and the Proctored Exams for Validating Knowledge product experts, included the current newest 700-505 examination questions.

700-505

Vendor: Cisco
Exam Code: 700-505
Exam Name: UCS Invicta for Account Managers
Version: Demo

QUESTION 1
Which option describes the ability that “Hyper Scale” provides to Cisco UCS Invicta?
A. Scale out either independently or together
B. Scale up only
C. Scale out only
D. Scale up and out but only at the same time
Correct Answer: A

QUESTION 2
Which option is not a key 700-505 vce target audience for the Cisco UCS Invicta solution?
A. IT managers/CIOs
B. Application owners
C. Business decision makers
D. Archival library managers
Correct Answer: D

QUESTION 3
Which two statements about 700-505 the (lash array, based on the Parity Research of TCO. are true? (Choose two.)
A. HDD used 2 times the power of flash array.
B. HDD used 5 times the power of flash array.
C. HDD used 10 times the power of flash array.
D. HDD used 50 times the power of flash array.
E. HDD took 8 times the physical space of flash array.
F. HDD took 15 times the physical space of Hash array
G. HDD took 2 times the physical space of flash array.
Correct Answer: CE

QUESTION 4
Which two options are the two main products in the Invicta portfolio? (Choose two.)
A. Stand-alone appliance
B. Stand-alone array
C. Scaling appliance
D. Scaling array
E. Latency appliance
F. Latency array
Correct Answer: AC

Our relationship with you doesn’t begin and end with your monetary transaction with us. In case you have issues in finding or using any product be it related to 700-505 Exam or other Cisco Proctored Exams for Validating Knowledge certifications, our friendly support staff will assist you promptly whenever you contact us.

It 700-505 exam Study Materials helps millions of candidates pass the exams and get the certifications. We have tens of thousands of successful stories. Our dumps are reliable, affordable, updated and of really best quality to overcome the difficulties of any IT certifications. Cisco 700-505 dumps exams are latest updated in highly outclass manner on regular basis and material is released periodically. Latest Cisco 700-505 dumps are available in testing centers with whom we are maintaining our relationship to get latest material.

Reference: http://www.roboleague.bg?page=download-free-latest-cisco/

Read more: http://www.cisco.com/c/en/us/partners/partner-with-cisco/channel-partner-program/specializations/small-midsize-business.html

Learn more: http://www.passitdump.com/700-505.html

{ Comments are closed }

Download Free Latest Cisco 300-101 Exam Questions And Practise

It’s also interesting to note that both iPads apparently have only 12GB of storage – this could be due to the prototype status, as Apple may 300-101 not want to use 128GB of storage for a prototype.

Either way, these iPads are definitely not existing iPad Pro units. However with that being said, it’s not confirmation 300-101 that these are photos of prototype second-generation iPad Pros, as the images could still have been doctored.

300-101

Unfortunately, there are no images of the sides or rear of the device so there’s no hint at what hardware the iPad Pro 2 could 300-101 dumps feature, but we imagine the iPad Pro 2 leaks will become more common as time goes on and we’ll be updating this article regularly.

Rumors have been circling that Apple may remove the home button from the iPhone 8 and the iPhone 8 Plus expected to be launched in September 2017. Fingerprint sensor placed on the home button is expected 300-101 pdf to be in-built within the screen as found on many Android smartphones. The removal of the physical home button will make the iPhone 8 smaller but the size of the screen will remain the same.

Customers will hope that Apple removes the physical home button in the iPad Pro 2 as well, which would make the next tablets smaller than its predecessors.

Everyone wants better battery life but even competing tablets such as the Surface Pro 4 offer a similar usage time. Apple 300-101 vce could slightly increase the battery capacity of the iPad Pro 2, which may marginally improve the device’s battery performance. However, customers will expect that Apple also addresses the battery drain issues that will ensure consistent battery performance.

Apple has consistently improved the processing power of its tablets. The iPad Pro run on Apple’s A9X processor. It is 300-101 highly likely that the iPad Pro 2 tablets will come running on a faster A10X processor.

The 9.7-inch iPad comes with 2 GB of RAM and the bigger 12.9-inch model includes 4 GB of RAM. It is worth noting that that the Surface Pro 4 can be customized to up to 16 GB of RAM, which assures seamless usage experience.

Higher RAM configuration comes at a cost but it also brings along many benefits such as enhanced gaming experience, smooth 300-101 transition between screens and improved multi-tasking capabilities. Customers will hope that Apple increases the RAM capacity of the 9.7-inch iPad Pro to enhance the overall usage experience.

When you choose Dumps 4 IT’s Dumps for your Cisco 300-101 exam preparation, you get the guarantee to pass 300-101 exam in your first attempt. We have the best 300-101 exam Brain Dumps for guaranteed results. You can never fail 300-101 exam if you use our products. We guarantee your success in 300-101 exam or get a full refund.

Related: http://www.vcecert.com/download-free-latest-cisco/

Read more: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/route2.html

Learn more: http://www.killdumps.com/300-101.html

{ Comments are closed }